Om oss

Borgholms Begravningsbyrå

Att ge rätt hjälp till er som förlorat en nära vän eller anhörig, det är vår viktigaste uppgift. Här på Borgholms Begravningsbyrå är vår lokalkännedom och närheten till människorna en styrka som vi är övertygade om kan ge er trygghet.

De mötte oss varje gång med ett varmt leende.

Meningen kommer från en kund och har sedan dess varit vår ledstjärna. Ni som besöker oss ska känna värme och personligt engagemang från oss som jobbar här. Ni ska känna att vi vill göra ditt avsked så bra som möjligt, att vi förstår att det här är sista chansen att fysiskt få göra något för en person som betydde mycket.

Borgholms Begravningsbyrå är en förhållandevis liten byrå. Här jobbar vi, Johan och Charlotte. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av begravningar, men även av bygdens seder och traditioner. Vi är stolta över vår lokalkännedom och närheten till människorna här. Vi tror det är en styrka som kan göra att du känner dig trygg när det ska tas beslut i alla de där praktiska frågorna som kommer med en begravning.

Hos oss är det personliga mötet viktigt. Vi följer er hela vägen, från första mötet till själva gravsättningen. Och vi vill att ni ska känna er trygga i att vi kan stötta er precis så mycket eller lite ni vill.

Vi vill också att ni ska få begravningen, ert avsked, så personligt som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Tillsammans kan vi komma fram till det bästa för just er och era närstående.

Varmt välkommen att höra av er till oss!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF